1.12.2017 г., 0:11 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
486 1 2

 

Днес ще пиша за любовта,
една от най-големите загадки на света.
Кара те да се чувстваш влюбен и щастлив
и от всякога по-жив!
 

Когато срещнеш истински човека до теб,
животът ти изведнъж става по-светъл и по-лек!
Започваш да вярваш в чудеса,
дори и в най-малките неща!
 

Любов, любов, ах, колко красива е тя,
за някои тя остава несбъдната мечта!

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??