От първата ни глътка въздух
и чак до края на света
Душата търси непрестанно
импулсите на любовта.
Сърцето и душата на човека
трептящи в неговата честота.
Целувка страстна и усмивка лека.
Два пламъка в една съдба.
© Явление Всички права запазени