21.08.2007 г., 14:51 ч.

Любов 

  Поезия
594 0 18

Тихо, съвсем незабележимо,

се промъква тя в сърцето.

И в същото време - със страшна сила,

преобръща всичко в него.


И започва да гори...


Тя го учи да обича,

прави го безкрайно щастливо,

осмисля всичко

и променя човека напълно.

Заслепява, извисява,

дори погубва понякога тя.

Нейното име Любов е,

най-бленувана от всичко в този свят...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??