Aug 21, 2007, 2:51 PM

Любов 

  Poetry
599 0 18

Тихо, съвсем незабележимо,

се промъква тя в сърцето.

И в същото време - със страшна сила,

преобръща всичко в него.


И започва да гори...


Тя го учи да обича,

прави го безкрайно щастливо,

осмисля всичко

и променя човека напълно.

Заслепява, извисява,

дори погубва понякога тя.

Нейното име Любов е,

най-бленувана от всичко в този свят...

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??