21 авг. 2007 г., 14:51

Любов 

  Поэзия
596 0 18

Тихо, съвсем незабележимо,

се промъква тя в сърцето.

И в същото време - със страшна сила,

преобръща всичко в него.


И започва да гори...


Тя го учи да обича,

прави го безкрайно щастливо,

осмисля всичко

и променя човека напълно.

Заслепява, извисява,

дори погубва понякога тя.

Нейното име Любов е,

най-бленувана от всичко в този свят...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??