17.11.2009 г., 14:14 ч.

Любов 

  Поезия » Любовна
666 0 6

Цветна картина

появява ми се...

... илюзии, реалности

отдалечават се,

бели поля,

самотно лале...

... тъгувам за това,

нямам спомени.

 

Жадувана хармония

усещам я...

... илюзии, реалности

приближават се,

зелени ливади,

четирилистни детелини...

... тъгувам за това,

връщат се спомени.

 

Черно-бял филм,

емоции, страст...

илюзии, реалности

докосвам ги,

от кадър в кадър

вървя...

... щастлива съм,

намирам любов.

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??