13.03.2008 г., 10:03 ч.

Любов без граници 

  Поезия » Любовна
1363 0 8

Любов без граници

 

Любовта е да обичаш без отплата,

без да чакаш дан.

 Любовта е във сърцата,

 тя превръща се във плам.

 

 Любов е протегнатата ти ръка

 към приятеля, когато е във нужда.

Да изтриеш нечия сълза,

 в сърце му да посееш радостта.

 

 Любовта е да се радваш,

 когато другия щастлив е.

 Любовта е да скърбиш,

 когато другия тъжи.

 

 Любовта е свобода,

 дава ти криле да полетиш.

 Със любов творят се чудеса.

 Със любов е бил създаден и света.

 

Колко е прекрасно да обичаш и да бъдеш обичан!

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??