Любов без граници
Любовта е да обичаш без отплата,
без да чакаш дан.
Любовта е във сърцата,
тя превръща се във плам.
Любов е протегнатата ти ръка
към приятеля, когато е във нужда.
Да изтриеш нечия сълза,
в сърце му да посееш радостта.
Любовта е да се радваш,
когато другия щастлив е.
Любовта е да скърбиш,
когато другия тъжи.
Любовта е свобода,
дава ти криле да полетиш.
Със любов творят се чудеса.
Със любов е бил създаден и света.
Колко е прекрасно да обичаш и да бъдеш обичан!
© Христина Семовска All rights reserved.
с обич, Бетинка.