28.10.2008 г., 21:50 ч.

Любов без лице 

  Поезия » Любовна
543 0 0

Ти имаш душа,

ти имаш сърце,

ти стана съдба,

но нямаш лице.

 

Чувам твоите думи,

аз съм под тяхната власт,

ти владееш ума ми,

но не познавам твоя глас.

 

Всяка нощ идваш в съня ми,

нежен и мил силует,

усещам дъха ти,

но оставаш пак без лице.

 

Всеки ден те очаквам

със сигнала за SMS,

да получа пак любовта ти

без глас, без лице.

© Люси Трифонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??