Oct 28, 2008, 9:50 PM

Любов без лице 

  Poetry » Love
545 0 0

Ти имаш душа,

ти имаш сърце,

ти стана съдба,

но нямаш лице.

 

Чувам твоите думи,

аз съм под тяхната власт,

ти владееш ума ми,

но не познавам твоя глас.

 

Всяка нощ идваш в съня ми,

нежен и мил силует,

усещам дъха ти,

но оставаш пак без лице.

 

Всеки ден те очаквам

със сигнала за SMS,

да получа пак любовта ти

без глас, без лице.

© Люси Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??