3.07.2008 г., 14:05 ч.

Любов без лъжи 

  Поезия » Любовна
1269 0 5
Прав беше, когато ме осъди
на щастие и вечна любов!
Ти беше този, в когото се влюбих,
без сама да осъзная случилото се!
Не бе стихия, не бе магия,
но определено бе любов без лъжи!
Само ти си ми в сърцето,
ти си ми в душата,
само ти си ми сърцето и душата!
Без преструвки говоря с теб,
без лъжи е любовта между нас.
Обичам те! Не го крия!
В очите ти се потапям,
в тях изгарям от любов и страст
и себе си в погледа ти откривам.
Виждам, че ме желаеш,
виждам - по мен изгаряш.
По мен не страдай мълчаливо ти,
а в съня си ме повикай!
Страстта ни да слее в едно
закопнелите ни за целувки устни!
Ела и ме вземи! Повече не чакай!
Ела и ме люби! Ела, цялата съм твоя!
Ела! Твоя съм и такава ще остана вечно!

Гр. Хасково

24.08.2005 г./22:30 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??