21.07.2021 г., 13:08 ч.

Любов безкрайна донеси 

  Поезия » Любовна
298 0 0

 

Любов безкрайна донеси

 

Когато сутрин се събудя,

аз виждам твоите черти

и мисля си за теб щастлива,

за  радостните светли дни.

 

И твоят образ мил е в мене,

във моята душа е той,

обичам те във лудо време,

разказвам приказки безброй.

 

Животът следва своя ритъм

и всеки тръгва в своя  път,

но аз отново теб откривам,

и  чувствата ми теб следят.

 

Не спирай ти и ме обичай,

за мене много си мисли

и с нежни думи ме наричай,

любов безкрайна донеси!

         Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??