19.05.2023 г., 7:22 ч.

Любов божествена 

  Поезия » Любовна
480 0 0

любов божествена могъща
блестяща като сто слънца
когато Тити те прегръща
в уюта бял на вашта къща
се сливат двете ви сърца

 

любов сюблимна но човешка
горяща като огнен стълб
когато Ти с искра лудешка
докосваш нежно - няма грешка
вълчица бяла с черен вълк
 

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??