15.02.2018 г., 13:27 ч.

Любов чрез екрана 

  Поезия » Любовна, Хумористична
750 1 2

Любов чрез екрана

 

Запознанства от ново измерение
Виртуални срещи, от разстояние – любов.
Лица зад маски или със откровение -
подходът стар заменя се със нов.

 

Наскоро срещнах един мой познат,
много вещ е той в тоя занаят.
Пийнахме по чашка, даже и по две
и своя разказ той след това поде:

 

“Чукнахме си среща със една мадама.
За нея аз бил съм любовта голяма.
В интернет я срещнах аз за първи път -
на нашия сървър, на един кръстопът.

 

В Скайп разговаряхме, 
имейли разменихме,
и нашата дружба 
с горещи файлове скрепихме.

 

И снимка ми изпрати
тоз любовен вихър.
Приличаше много 
на Клаудия Шифър”.

 

И после?…

 

Тук героят наш
след кратко мълчание
въздъхна тежко
с последващо признание:

 

“Остави се, нямам покой.
Младата дама оказа се “Той”!
С джендер говорил съм
през цялото време. Лъгал ме 
нагло. Хич не му дреме!

 

В Нета всеки се представя
за какъвто си поиска.
Запознаства такива 
си носят риска.

 

И днес цивилизацията
пак е криворазбрана.
Интернет сега е
любов опасна чрез екрана!
 

© Васил Панайотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се коси! Другия път направо дефиле пред камерка, за да няма фалове такива
  • Еее, направо ме уби... Супер изпълнение!
Предложения
: ??:??