21.12.2011 г., 13:22 ч.

Любов да вали! 

  Поезия
785 0 9

Любов да вали! Да е силен порой!

Да залее и улици, да нахлуе и в къщи.

Да се давя дори - не отплавам със Ной.

Този нежен потоп втори път се не връща.

 

Да продъни небето, да измие скръбта!

И подгизнал да съм, пак ще нося във шепи

всяка капка любов.  Да попие в плътта!

Гол ще бягам навън, нека бъде нелепо.

 

Да вали, да размекне и душевния кър.

Ще танцувам на воля, само нека е с тебе.

Довери ми се - захвърли този глупав чадър.

 

Целуни ме навън!  Да направим молебен!

© Мартин Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??