22.01.2014 г., 20:44 ч.

Любов до безумност 

  Поезия » Любовна
636 0 0

Любов до безкрайност.
Лудост до крайност.
Страст и всеотдайност.
Липса на разумност.
Любов до безумност.

 

Обяснение няма.
Сериал и драма.
Идеалните двама.
Бъркотия голяма.
Невъзможната дама.

 

Жажда неутолима.
Тъга непоносима.
Любов непримирима.
Сила невъобразима.
Страст непотушима.

 

Думи. Не стигат.
Чувства душата повдигат.
Мисли се разхвърлят.
Страхът отхвърлят.
Край е безкраят!

© Деница Гогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??