Jan 22, 2014, 8:44 PM

Любов до безумност 

  Poetry » Love
643 0 0

Любов до безкрайност.
Лудост до крайност.
Страст и всеотдайност.
Липса на разумност.
Любов до безумност.

 

Обяснение няма.
Сериал и драма.
Идеалните двама.
Бъркотия голяма.
Невъзможната дама.

 

Жажда неутолима.
Тъга непоносима.
Любов непримирима.
Сила невъобразима.
Страст непотушима.

 

Думи. Не стигат.
Чувства душата повдигат.
Мисли се разхвърлят.
Страхът отхвърлят.
Край е безкраят!

© Деница Гогова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??