Отдавам под наем част от моята стая -
на почти символична цена!
Тя е чиста и тясна, без изглед към Рая -
без парно и топла вода!
Там леглото е общо - метрото е близо!
Давам четка за зъби дори!
И пижами раздавам, но от моите ризи,
и да знаете, будя се в три!
Дълго търкам очи, въртя се, въздишам,
и подострям молив и перо!
Рисувам картини... Даже стихове пиша
за любов, и за зло и добро!
Това е!... Пишете ми!... Очаквам ви вече!
Давам ви код и адрес:
Любов! До поискване! И сутрин и вечер!
Чакам ви даже... и днес!
© Yuri Yovev Всички права запазени
до мен е полегнал и Арки!
А Маца, във скута ми тихо въздиша,
ще сготвя за тях две попарки.
За мен ще отворя бутилка със вино,
червено, почти стогодишно!
Красива идилия, безкрайно невинна,
спомен за нещо предишно!
Наде! 😊