28.09.2008 г., 21:44 ч.

любов дълбоко замразена 

  Поезия » Любовна
1515 0 10
любов дълбоко замразена
                                                на А.

откривам нашата любов

разопакована

        отхапана набързо

        във началото

в средата я намирам

        неотворена

и недокосната

оставена до края

        а бяхме прегладнели

от желание


охлаждам нашата любов

парчета страст

        нарязани

        обезкостени спомени

със срок на годност

        „някога“

дълбоко замразени

обещания

        в най-леденото място

на душата ми

 

подреждам нашата любов

една от всичките

        надписани

        грижливо със очакване

„когато той си дойде“

        „ако се видим“

„когато помъдрее

и порасне“

        избирам търпеливо

твоя надпис


© Морето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??