откривам нашата любов
разопакована
отхапана набързо
във началото
в средата я намирам
неотворена
и недокосната
оставена до края
а бяхме прегладнели
от желание
охлаждам нашата любов
парчета страст
нарязани
обезкостени спомени
със срок на годност
„някога“
дълбоко замразени
обещания
в най-леденото място
на душата ми
подреждам нашата любов
една от всичките
надписани
грижливо със очакване
„когато той си дойде“
„ако се видим“
„когато помъдрее
и порасне“
избирам търпеливо
твоя надпис
© Морето Все права защищены