1.06.2017 г., 23:15 ч.

Любов е 

  Поезия » Любовна
657 2 3

Вече знам. Ти така умееш да обичаш.
Простичко. Разумно. Ежедневно.
Беззалезно. Безизгревно. Практично.
На късчета разпределена нежност.

А аз така не мога....Къс ми е фитила...
От край до край съм се раздала...
Грешила..Плакала... Разплаквала..Простила..
Убивана... Убивала... Умирала.. Живяла...

Но е любов. И не каквато я познаваме...
До гуша ми дойде от реципрочност.
Аз мога да се уча на скучаене.
А ти на многоточия...






 

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??