25.02.2010 г., 21:44 ч.

Любов е! 

  Поезия » Любовна
566 0 2

Тръпки от болка,

в напрежение очите...

Обичах непознат.

Разходи се нещастие в бяла рокля.

Каква заблуда!

Искам маска за тъгата!

Грозно прозира.

Метално сива самота. И вкус на метал.

Искам те вече!

Чужди гласове в грозно ехо,

прежаднял поглед търси твоя.

Влюбих света в мечта. Сбъдни я!

Заповядвам!

 

                            ***

 

Нова съм! Ти си първият ми сън.

Ангелче!

С костюм от лятна дъга,

сгуших се в топли длани.

Бродираха чувства

златни люспи в небето...

Всичко пламтеше!

Ето те!  Появи се отдавна влюбен.

Равни сме!

И няма думи, само чувство,

даде ми крилете си...

Летен дъх по врата ми,

не познах себе си.

Това ли е любовната магия?

Говори ми... Докосваш всичко,

сладко боли.

Поигра смехът

в пясъчник от райски бисери.

Богати сме!

Рисуваха пръсти по мен

нечувани мелодии...

Светът стана Любов!

Млади автори на Велика творба!

 

 

.

 

 

© Стеляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!
    Поздрави!
  • "Рисуваха пръсти по мен
    нечувани мелодии"
    ......................................
    Много красива и оригинална метафора!
    Много образен стих, посветен на любовта!
    Поздрави и за лирическата, и за поетесата!
    БЪДИ!
Предложения
: ??:??