16.02.2006 г., 0:08 ч.

Любов... ела 

  Поезия
1082 0 2
Хей!
Викам те, желая те, ела!
Ела и докосни моята душа,
бъди ти нежна и добра,
бъди усмивка, светла искра –
проблясваща сред сълзи и жал,
отмиваща всяка печал. 

Но чакай! Спри…
да те стигна позволи,
да бягам с вятъра, със волността,
да обичам сбъднатата си мечта…

Сладостни са твоите слова,
кат вълните, що се плискат във брега,
и сърцето нежно – сякаш паяжина бяла,
минеш ли през нея, вече няма да е цяла. 

Моля те, ела!
Върни усмивката ми детска,
върни доброто, вярата във мен –
т
ова, което се опитва да открадне този свят студен.

Хей! Ела, да, ти, ела –
ела и докосни любовта!

© Саэф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??