9.11.2010 г., 12:17 ч.

Любов и фанатизъм 

  Поезия » Любовна
533 0 1

Така ли трябва да те помня,

обсебения до фанатизъм мъж.

Къде остана поривът ти нежен,

ръцете ти протегнал неведнъж.

 

От моята обич се отказваш,

към Божия отправил зов.

Себе си и мен наказваш,

отричайки човешката любов.

 

От мен искаш да избягаш,

Бог греха да ти прости.

Любовта в спомени оставаш,

но знай, понякога ще те боли.

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??