17.02.2009 г., 9:53 ч.

Любов и гняв 

  Поезия
780 0 11





Гневът мира не ми дава,

любовта обидена мълчи.

Започна той да се присмива,

че болката в стихове реди.



Послушах го, стиха изтрих,

не ми хареса, много е сълзлив.

Но любовта не се усмихна,

остана погледът й мълчалив.



Гневът започна да затихва,

обидата дълбоко я прикрих.

Но защо тъгата не утихва,

нали стиха сълзлив изтрих?!



© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??