19.08.2008 г., 7:16 ч.

Любов и мъка 

  Поезия » Любовна
1153 0 2

Когато те видях във онзи ден,

погледна ме със своите очи,

с коса красива като от сатен

в море от бурна страст ме потопи.

 

Погледнах твойте устни с дива страст.

Сърцето ми от ужас вой изви.

И този миг се стори пълен час,

когато с друг пред мен се появи.

 

Погледнах теб и онова момче.

Как може свой приятел да предам.

Но виждам - нещо в мене те влече,

в прегръдките ти пак се чувствам сам.

 

Направих мръсно аз на свой приятел,

но никого не исках да предам.

А всички викаха: "Предател!"

И ето, в тази пропаст паднах сам.

© Алекс Цолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??