28.10.2007 г., 9:34 ч.

Любов и омраза 

  Поезия » Любовна
777 0 2
Дойде и промени живота ми напълно.
Преобърна целият ми свят.
Показа ми, че съществуват чувства,
за които дори и не подозирам.
Показа ми, че когато нещата съвсем
не са идеални и розови,
е много по- интересно и вълнуващо.
Внесе нещо ново в моя скучен ден.
Не беше само любов, беше и омраза.
Аз те обичах, но и те мразех.
Исках да те убия, но имах нужда от теб.

Имам нужда от караниците,
имам нужда от болка и сълзи.
Те ме правят по-силна,
карат ме да те обичам,
карат ме и да те мразя.
Но имам нужда и от любов,
но не искам тя да е идеална.
Всички се стремят към нея.
Аз пък се стремя към любовта и омразата.
Защото ако омразата я нямаше,
нямаше и любовта да съществува.


© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??