20.08.2009 г., 23:48 ч.

Любов и още нещо... 

  Поезия » Любовна
610 0 2

Любов и още нещо...

 

 

Безпаметна, безумна, безгранична

обичта ми истинска към теб искри.

Oт лоша, мнителна, себична

в самата Доброта превръщам се дори.


Ръцете ти ме галят – цели в нежност.

Лицето ти излъчва светлина.

И нека времето да е безбрежно!

Такава обич ражда Любовта...


Обичай ме и аз ще те обичам!

Аз имам нужда от това.

Обичаш ли – това е всичко.

Останалото е лъжа...

 

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??