От любов
Любовта ни дава сили
и размаха
на крилата.
От любов сме се родили
и с любов растат децата!
Всичко, ако щеш, вземи ни,
зъл животе,
но в сърцата
зрънце обич остави ни,
запази у нас искрата!
Пътя ни да осветява,
да ни топли
в зимни нощи.
С нас до края да остава,
да ни окрилява още!
© Славка Любенова Всички права запазени