19 mar 2011, 22:58

Любов и разочарования 

  Poesía » De amor
613 0 4

               От любов

 

       Любовта ни дава сили

       и размаха

       на крилата.

       От любов сме се родили

       и с любов растат децата!

 

       Всичко, ако щеш, вземи ни,

       зъл животе,

       но в сърцата

       зрънце обич остави ни,

       запази у нас искрата!

 

       Пътя ни да осветява,

       да ни топли

       в зимни нощи.

       С нас до края да остава,

       да ни окрилява още!

 

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??