ЛЮБОВ И СЕЗОНИ
Вятър косите ти леко развява,
слънце в очите ти ведро огрява,
устните ти се усмихват като малка
месечинка, на бузите ти грее
най-сладката трапчиннка.
В теб аз виждам четири сезона –
есен ветровита, зима бяла, снеговита,
пролет топла и дъждовна и лято от
горещите слънчеви лъчи огрято.
Но в теб аз съзирам още нещо –
Любов, тъй предана и мила, че
на мечтите дава тя небесна сила,
така, както на птица лекокрила.
© Анна Вакарелова Всички права запазени