6.04.2008 г., 22:22 ч.

Любов и страх 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Опитах се да скрия

чувствата във мен.

Но не мога да убия

копнежа си по теб.

Привличаш ме ужасно много,

запалваш в мене силен огън.

Чувствам се тъй странно,

харесвам те безкрайно.

Много силно ме привличаш,

ставам сляпа за това, което правиш.

Играеш си със мен без срам,

защото се страхуваш да останеш сам.

© Десислава Никова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??