Apr 6, 2008, 10:22 PM

Любов и страх 

  Poetry » Love
769 0 0

Опитах се да скрия

чувствата във мен.

Но не мога да убия

копнежа си по теб.

Привличаш ме ужасно много,

запалваш в мене силен огън.

Чувствам се тъй странно,

харесвам те безкрайно.

Много силно ме привличаш,

ставам сляпа за това, което правиш.

Играеш си със мен без срам,

защото се страхуваш да останеш сам.

© Десислава Никова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??