27.08.2011 г., 22:06 ч.

Любов и светлина 

  Поезия » Любовна
751 0 3

Сърцето ми, студено като камък,

затворено бе в строг затвор,

но ти с красивата усмивка

на душевният ми мрак даде отпор.

 

Накара ме отново да се влюбя,

поведе ме по цветната пътека -

към свят на обич, щастие и радост,

където диша по-леко човека.

 

И там, под веселото слънце,

в гърдите си усетих топлина.

Усмихнато лицето засия ми,

огрян от обич бях сред светлина.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??