4.09.2007 г., 9:44 ч.

Любов или...? 

  Поезия
633 0 9
Нима животът не е само игра,
подобна на битки, с чертежи излишни
и той сам гради правила,
а ние сме кукли, така динамични...

Нима животът не е само арена,
лъжливо издигната на някой площад
и всеки нов ден играчите сменя
и продължава този парад...

Нима животът не е само въздишка,
която запомнена дава ни сили
и ако животът не е само любов,
тогава за какво живеем, кажи ми...

© Николинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??