Защо си толкоз красива ,
Ти си нещо специално ,
Ти си любовта игрива ,
Нещо чудно, нереално .
Къде от мен си се крила ?
Как не съм те видял преди ...
Така красива , умна и мила ,
Ала ни делят много стени ...
Любовта от нас пречки крие ,
Съдбата с нас пак си играе ,
Сърцето силно , Тупка ! Бие !
А душата любовта желае…
Всичкото ме полудява !
Всичко в мен Гори ! Изгаря !
Не ! Не може туй да продължава !
Всичкото бавно ме убива !
Знай винаги ще съм до теб , като приятел или гадже .Всичко което е написано тук може се каже толкоз просто , но и всъщонт толкоз сложно… това са само 2 скръбни и тъй мили думи “Обичам Те!” !
© Стивън Всички права запазени