14.10.2008 г., 18:17 ч.

Любов жарава 

  Поезия » Любовна
629 0 0

Дай ми, Боже, сили на света

да открия първа любовта,

тя изгаря ме като жарава

и със щастие ме винаги дарява,

хит е тя на този свят

и е за моето сърце кат опиат!

 

Любовта е пламенна жарава,

която ме със щастие дарява,

не предавай своето сърце,

но и не лети високо в туй небе,

за да не страдаш някой ден,

а да си винаги до мен

и на любовта във нежен плен!

 

Любовта дарява ни с живот и сили,

и един на друг ни прави мили,

щом се в нея потопим,

знай, че живи ще горим,

тя ни кара да живеем във хармония

и да я обичаме като симфония!

 

Любовта е пламенна жарава,

която ме със щастие дарява,

не предавай своето сърце,

но и не лети високо в туй небе,

за да не страдаш някой ден,

а да си винаги до мен

и на любовта във нежен плен!

 

Любовта запалва те като жарава,

и сърцето с нея винаги изгаря,

тя е често тъй прекрасна,

но понякога е и опасна,

силата на любовта е ясна,

щом целувката гореща е и страстна!

 

 

  

© Радка Вутова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??