Дай ми, Боже, сили на света
да открия първа любовта,
тя изгаря ме като жарава
и със щастие ме винаги дарява,
хит е тя на този свят
и е за моето сърце кат опиат!
Любовта е пламенна жарава,
която ме със щастие дарява,
не предавай своето сърце,
но и не лети високо в туй небе,
за да не страдаш някой ден,
а да си винаги до мен
и на любовта във нежен плен!
Любовта дарява ни с живот и сили,
и един на друг ни прави мили,
щом се в нея потопим,
знай, че живи ще горим,
тя ни кара да живеем във хармония
и да я обичаме като симфония!
Любовта е пламенна жарава,
която ме със щастие дарява,
не предавай своето сърце,
но и не лети високо в туй небе,
за да не страдаш някой ден,
а да си винаги до мен
и на любовта във нежен плен!
Любовта запалва те като жарава,
и сърцето с нея винаги изгаря,
тя е често тъй прекрасна,
но понякога е и опасна,
силата на любовта е ясна,
щом целувката гореща е и страстна!
© Радка Вутова All rights reserved.