4.10.2022 г., 17:04 ч.

Любов красива и мечти 

  Поезия » Любовна
184 0 0

Любов красива и мечти

 

Във любов не ми се вричай,

ако сърцето ти е лед

и празни думи не изричай,

ще оцелея и без теб!

 

Не ми рисувай на морето

вълните чудни с блясък син

и всички изгреви, които

блестят със цвят неустоим!

 

Не искам ветровете морски,

не искам цветната дъга,

за мен студена в мрака свети

дори най-светлата звезда.

 

Но прегърни ме много нежно,

ако обичаш силно ти,

за да почувствам всичко светло –

любов красива и мечти!

 

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??