18.02.2010 г., 15:19 ч.

Любов ли бе, да я опишеш 

  Поезия » Друга
13460 0 4

Минава набързо,
като вятър те бръсва -
в гърдите пристяга,
с мечти те напада.
Облича с целувка,
кичи с милувка,
звезди подарява,
като слънце те сгрява.
Върховете превзема,
дарява вселена,
внушава единственост,
винаги искрено...
И все пак... накрая,
венец трънен оставя.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??