24.09.2007 г., 11:24 ч.

Любов ли е? 

  Поезия
551 1 1

Много нежност,
много страст,
много чувства,
слети в нас.
Пак сълзи
и пак боли,
но сърцето крещи
и пак си кърви.
Целувка нежна,
груба дума,
красива усмивка,
силен шамар.
Любов ли бе това между нас
не разбрах...

© Ралица Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??