30.04.2018 г., 21:54 ч.

Любов ли е 

  Поезия » Любовна
532 3 11

Любов ли е, разцъфват бели рози,
пламъчета грейват в очите,
и хукват... пътищата боси
на среща със усмивки дяволити.
Не пита никой, има ли дилеми,
въпросите безмълвни са, без драми,
и думите във този миг са неми,
а само код за бъдеще... без рани.
Любов ли е, избухва силна вяра,
че слънцето във утрото изгряло
и птиците запели в надпревара
за нея са единствената, бялата.
За нея, истинската, вечната,
обагрила съдбите с нежни краски.
А всичко друго, то е без значение,
щом огън има, нейно е всевластие.

© Таня Мезева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??