любов ли е това което ме привлича
или поредно увлечение..
любов ли е това което аз изпитвам
или поредното ми неразумно решение
любов ли е...
кой ли да попитам..
разумът ми казва спри
а сърцето ми вика продължи...
как да различа любовта
от поредната мъжка подла игра..
как да разделя едно сърце и една душа...
на вярата ли аз да се оставя
и да се лутам в простора безкраен
или да застана и да погледна живота реално..
за да мога да направя решението си вярно...
02.11.2006
© Илияна Всички права запазени