8.01.2008 г., 8:19 ч.

Любов ли е, когато... 

  Поезия
1503 0 3

Любов ли е, когато страдаш,

когато плачеш за любим човек,

но Той за чувставата ти не подозира

и разбива твоето сърце?

 

Любов ли е, когато давиш се

от сълзите горчиви и неспирни,

когато крещиш и проклинаш се

и търсиш изчезналите дири?

 

Боли ли те, когато виждаш,

че друга прегръщат неговите ръце?

Боли те и болката си прикриваш,

а ти пречупваш се на две!

 

Боли те, че от любовта умираш,

че вместо начало, тя край е на твоя живот!

Боли те, че с нея и ти загиваш

и чувствата си отнасяш в своя гроб...

© Инна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Напротив.Не знам защо някои смятат че е неистинска любов,след като ТОЧНО ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ.И няма как от нея винаги ще боли!
    Поздрав
  • Любов е макар и трудна.
  • Да любов е,ама не истинска...Поздрав!!!
Предложения
: ??:??