10.08.2007 г., 9:47 ч.

Любов ли е това? 

  Поезия
636 0 4
потъваш в моето безочие
да бъда щастлива
любов ли е това...
разпитваш ме несдържано
неща които ме вълнуват
любов ли е...
отиде та се не видя
от три дни някъде се скри
щом чу че заминавам
любов ли е това...
преди това дните ни
бяха заедно - все заедно
не ми беше скучно
всеки ден да ми казваш
че ще се видим
любов ли е...
и питаш ме дали съм
щастлива, до последно
последната секунда
всеки миг удържаш
в пространството
любов ли е това...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??