5.02.2012 г., 15:53 ч.

Любов ли търсиш? 

  Поезия » Любовна
682 0 2

 

Любов ли търсиш? Не търси я.

Тя сама ще те намери.

Тя е зла и черна орисия.

Бягай, щом очи във тебе впери!

 

Неужилен още от скръбта ú,

ти наивно търсиш красотата ú на самодива.

Тя целува, нежно гали,

после нокти черни в теб забива.

 

И когато мислиш, че си се измъкнал,

връща се по-грозна от смъртта,

ти - окървавен, разплакан и помръкнал -

ще се молиш и ридаеш, но не ще получиш свобода!

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми
  • Неужилен още от скръбта ú,

    ти наивно търсиш красотата ú на самодива.


    Да..тя наистина е красива - с чар на самодива! Много ми хареса! Браво!
Предложения
: ??:??