9.09.2022 г., 9:42 ч.

Любов мечта 

  Поезия » Любовна
644 0 2

                 

       Любов мечта

 

Във шарения свят на цветовете,

поисках теб любов мечта.

Прогоних от небето дъждовете

и сътворих за теб дъга.

 

Блестеше всичко празнично, красиво,

в душата ми бе само страст.

На облака написах мълчаливо,

че те обичам много аз.

 

Така във синьо погледа рисувах,

плени ме той със красота.

За тебе само съществувах,

единствен ти си на света.

 

Докоснах ли сърцето ти със чувства?

Ще мислиш ли за мен в нощта?

Дали душата ти любов почувства,

или обрече ни на самота?

 

                 Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??