4.11.2018 г., 21:59 ч.

Любов на живота ми... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
997 2 4

Любов на живота ми...

Да обичаме, означава да си вярваме...

а от тази любов изтъкана от вяра

няма по - истинска и несломима...

 

Само ако знаеше колко съм влюбена

в теб, в живота на всяка точка и свят...

Само ако знаеше колко съм щастлива,

че във всяко кътче от сърцето ми си ти...

 

Любов на живота ми, ти чу сърцето ми...

Любов на живота ми, усети сълзите ми...

Любов на живота ми, ти излекува ме...

нотите в живота, в душата ми нарисува...

и ме освободи със полета на гласа ти...

 

Любов на живота ми, любов на живота ми

в музиката ти за първи път открих гласа си...

Любов на живота ми, любов на живота ми...

за теб е всяка песен, която напиша и изпея...

Не са ни нужни стиховете на Неруда днес,

за да си кажем, това което знае сърцето ни...

нямаме нуждата да бъдем в маската на друг,

вярваме един другиго, това ни е нужно само...

 

Любов на живота ми, само ти познаваш ме,

както никой друг, само ти, само ти знаеш...

какво значи всеки повей на вятъра за мен,

какво означава за мен този лъч в очите ни...

 

Любов на живота ми, ти чу сърцето ми...

Любов на живота ми, усети сълзите ми...

Любов на живота ми, ти заведе ме у дома...

Любов на живота ми, заедно пътя вървим...

 

Любов на живота ми, любов създаваме...

любов изпитваме, любов носим отвътре,

любов тъчем, любов орем и любов жънем...

любов извирща от вярата, от сърцето...

Само ти знаеш какво означава това за мен...

 

Любов на живота ми, любов на живота ми...

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??