22.09.2009 г., 12:13 ч.

Любов на кръпки 

  Поезия » Бели стихове
1012 1 8






забвението безутешно

с алегорични спомени

отново травми носи

кога от нежността боли

когато не е твоята

и навикът при теб я проси


закърпен секс със кръпки от любов

тогава времето започва да тежи

и сякаш извори бълбукат

под ресниците ти мили

дали съзирам поглед нов

или е отказът от миналото ни


а всъщност вярата затъва в блато

във плетеница от лъжи

доверие кому е нужно

сили не достигат

от миналото си да се спасим

един живот живеем

и понякога е нужно

да го разделим на две

а ако трябва и на три




Чар, закърпено

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??