22.05.2014 г., 17:48 ч.

Любов на разсъмване 

  Поезия » Любовна
752 0 4

Когато ме любиш при изгрев на утрото,

ревнува ме слънцето и от себе си. Знам,

когато целуваш косата ми бухнала,

луната се скрива, изчервена от срам.

 

Когато ръцете ти докосват се с моите,

душите ни сплитат се в собствен екстаз.

А телата ни двете, от слънцето стоплени,

любят се влюбено в ранния час.

 

Когато изгрее най-новото утро,

когато двамата с теб го делим - 

това са прекрасности, дадени вкупом 

от моя нов ден. Неповторим. 

 

© Галя Кутулева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??